torsdag 17 oktober 2013

Den hemliga stenringen

Jag skriver detta nu i väntan på Skördebygden, lite apropå nya områden och sånt. Jag har funderat lite på den där Stenringen, och om vi kommer få tillträde till det området, det vill säga allt omkring också.

I Star Stable:Vinterryttaren låg den ju på ett berg som kunde nås från en bergsväg nedifrån dalen, som ligger norr om det område vi har i SSO. Men jag tror dock den dalen inte ser likadan nu som i det spelet, med tanke på att tex Dinosauriens dal är mycket mindre, och täcker ungefär bara det snöiga området norr om Valedale. Resten av den dalen som fanns i Vinterryttaren vet vi ingenting om nu.

Men vi har ett annat område som ligger åtminstone i närheten av Stenringen, och det är Fornkungens borg, slott eller vad det nu är. Vem vet, det lilla området kanske inte är så litet iallafall? De suddade ju nyligen ut Fornkungens bergväg från kartan så nu vet vi inte om den faktiskt kommer se ut precis som den var förut.

Men, trots närheten till Fornborgen (som jag kommer kalla det nu hehe) så är det en liten dal mellan Stenringen och Skuggåsarna. Det är den som vi kan se här, från gyllenbladets kust.


Och ja, den är inte speciellt stor, och begränsas av Häxan Pi's träsk som ligger på andra sidan, väldigt nära Stenringen faktiskt.Stenringen ligger ju då på den hyfsat runda berget där.Jag vill nog gärna hoppas att vägen till stenringen börjar någonstans i den där dalen, och att man kan komma dit från Forkungens bergväg. Men om det är så lär det dröja länge innan vi får veta... Skulle så gärna se om det går att hoppa över den här klyftan, precis som i Starshine...:P
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar