torsdag 12 december 2013

Utlottning!

Jag känner mig rätt givmild så jag följer härmed strömmen av utlottningar som många håller för att fira något, i mitt fall är det då den 21 december, min 2-årsdag på Star Stable! (Annars kan man ju se det som en tidigt julklapp, om man gillar sånt ;)

Det har gått både upp och ner väldigt mycket under den här tiden, men huvudsaken är ju den att jag alltid kommer tillbaka :) Bättre tidsfördriv än SSO har jag då inte stött på någonstans! Och Jorvik är ett speciellt ställe för mig, otroligt nog har det blivit en stor del av min uppväxt alltfrån Starshine-tiden till nu och kommer helt säkert vara med under många år till.

Jaja, nog med snack, här är vad ni kan vinna!

Jag kommer att dra två slumpmässiga vinnare, som får sina pris i denna ordning:
Uttlottningen avslutas vid midnatt den 22:e december, det vill säga natten mot den 23:e.

Du anmäler dig genom att kommentera på detta inlägg! Glöm inte att fylla i hela ditt SSO-namn. (Välj kommentera som Namn/Webbadress om du inte har något av de andra.)

Vinnarna kommer behöva kontakta mig via min e-post, eftersom det tyvärr inte finns något alternativ att fylla i sin mail här i kommentarsfältet på Blogspot. Håll därför utkik efter vinnarna som kommer upp här på bloggen den 23:e december!
Får jag inget svar kommar jag skicka en påminnelse via brev på Star Stable, går då mer än 3 dagar kommer vinsten gå till någon annan.

- Tänk på att jag kommer behöva uppgifterna till vinnarens SSO-konto för att kunna ge bort Star Coinsen.

Lycka till!

14 kommentarer: