onsdag 9 april 2014

En heeeelt ny värld..

...eller inte. Jag har faktiskt ingen aning om vad detta är en tjuvkik av, men en sak är säker: jag är helt kär i denna bild! (plus den liksom matchar min blogg, hihi.) Nästan så jag vill kasta mig över min ritplatta och sträckredigera en massa bilder i en liknande mystisk stil.



Det var länge sedan vi såg någon form av concept art för Starstable (om vi någonsin sett det? Det mesta kommer från de gamla spelen) och detta verkar gå i en alldeles förträfflig rikting. Den här andra bilden som kom tidigare i veckan i samband med den officiella Mac-lanseringen är också av denna stil, fast ljusare tema skulle jag säga men samtidigt med lite samma magi i luften.



Vad kan det då vara en sneak peek på?

  • Vi vet att SSE jobbar på en ny hemsida till SSO. Detta kanske hör till temat, eller liknande?
  • Få har nog gått miste om att Linda (och eventuellt även Alex) har flyttat på sig lite från platserna de stått länge, vilket hintar om huvuduppdrag.
  • Hästen på bilden liknar helt klart Starshine, som väntat väldigt länge på Lisa/oss i Gröndalsområdet.
  • Det uråldriga trädet på De glömda hedarna fick en ny "look" för några veckor sedan och matchar det som finns på bilden (förutom löven, då.) Några stenar, fast utan runor, tillkom samtidigt.
  • Bergen i bakgrunden ser inte ut som något område vi känner till idag, så kanske nytt område? Troligtvis är det bara en "konstnärlig tolkning" av naturen, och ska förmodligen föreställa platsen vid Det uråldriga trädet.
  • Miranda Moonbell har även en idé [länk] om att det skulle vara från en Cinematic Video för Starstable. Själv vet jag inte om jag riktigt tror det, det vore ett väldigt stort jobb att animera en video när det är så mycket annat som SSO-teamet jobbar på samtidigt. Men det vore intressant om detta nu är fallet, det var trots allt väldigt länge sedan de släppte en riktig trailer och mycket har hänt sedan dess :)

4 kommentarer:

  1. Hmm... Grådaggs bergen i bakrunden kanske?

    /Valentina Flowerstorm

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vet inte, landskapet passar inte riktigt in där heller...

      Radera
  2. Bra inlägg, själv tror jag att det är huvuduppdrag pågång. (Ganska klart...)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Ja det är det nog definitivt, men jag tror det är lite mer på gång med! Ska bli spännande att se vad det kan vara.

      Radera