måndag 10 november 2014

Det låter i luckorna!Är det liv nere i underjorden? Det kommer mystiskt bullrande ljud från luckorna som finns i marken på olika ställen på Jorvik! Jag skrev lite om de här luckorna en gång [länk], med lite teorier om vad de är till för och vad de betyder. Ljuden måste vara ganska nya, för på den tiden (ett år sedan) var det då inga ljud iallafall. Förra veckan påpekade en klubbmedlem att det lät något vid en lucka om man vinklade ner kameran (tänk dig att ligga med örat mot marken och lyssna, hehe), men eftersom det var spökhistorie-event då så antog jag det var ett skämt, för jag verkade inte höra något då.

Jag hittade även ljud inuti det övergivna sommarhuset i Hollow Woods och på en plats i Gröndal, och vem vet vilka mer ställen som låter mystiskt. Det verkar lite udda... Kan nog vara så att ett ljud som inte ska komma än hamnat lite fel, det har hänt förut... (Hörde tex grindar öppnas och stängas i Jarlaheim innan själva grindarna hos Skördebygdens gårdar kom förra året).

Jag tror nog det kanske har nåt med Dinodalen att göra, hm hm...

2 kommentarer:

  1. Åh. Du är inte den enda som funderar över luckorna den senaste tiden. Jag funderade över dem mycket när jag var nyare i spelet, men sedan så antog jag att de var någon form av mysko dekorationsljus lol. Nu har jag dock läst både dina luck-inlägg och det här inlägget från en annan spelare http://www.nattstad.se/starstablelisa/luckorna-16133853 och jag måste säga att de är ju skitskumma ju! Och dessutom har de varit planerade lääänge. Undrar hur länge dock, jag minns inte om de fanns eller ej när jag började spela, men chansen finns att de funnits sedan SSO lanserades! Spännande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, är ganska säker på att de funnits sedan starten (jag började spela 2 månader efter starten och då fanns de iaf) och enligt Esme (monokerus.se/2013/october/de-lysande-luckorna.html) så är de planerade att ingå i något uppdrag. Och om de har något med Dinodalen att göra förklarar det kanske varför det har dröjt så länge, eftersom Dalen också varit planerad länge.

      Radera