tisdag 6 januari 2015

Hemsidans historia

Alanis Moonstorm hade smått glömt bort hur Star Stable's gamla hemsida såg och var lite nyfiken på det. Jag har massa gamla screenshots, så tja, varför inte köra en hel genomgång av sidorna som varit.

Jag har gjort min research, minsann! Det mesta är ur minnet dock, som den nörd jag är, hehe... Älskar verkligen att dokumentera saker, jämnföra då och nu och så vidare.

Denna första hemsida är från 2010/2011 och den hittade jag på Wayback machine - web.archive.org, som är ett internetarkiv (och är helt otroligt, till och med jag finns där.) Kul att de hade med SSO's blygsamma start. Jag var ju inte riktigt medveten på den tiden om att mina favoritspel Star Stable höll på att få en uppföljare. Här kunde man alltså signa upp som Testrider. Den engelska SSO-sidan såg dock ut såhär fram till 2012 någon gång.

Vidare mot slutet 2011 då, spelets start. Det var denna sida jag möttes av första gången, dock hittade jag denna bild på nätet eftersom min gamla dator vore ett ståhej att få igång.


Sidan uppdaterades under tidigt 2012. (Det finns dock en lucka här, för bakgrunden var ett tag en bild ur spelet på Moorland tagen söderifrån över vattnet.) 


2013 och halva 2014 (ingen stor skillnad).


Och då var vi framme vid dagens och framtidens sida.3 kommentarer:

  1. Ooh. Den första har jag inte sett förut! Coolt. Jag tycker verkligen att den förbätttrats över åren. x)

    SvaraRadera
  2. Kul att se alla hemsidorna! Aldrig sett den första

    SvaraRadera
  3. Den andra där registrerade jag mig :D

    SvaraRadera