söndag 26 november 2017

Kartor och platser

Varning: Spoilers för saker som eventuellt kommer till spelet i framtiden.
Moln Över Silverglade då alltså. Jag har inte kikat runt på andra bloggar så vet ej om någon annan redan pekat ut dessa saker.

Jag lyckades lägga vantarna på serietidningen trots att jag var ute efter den nästan en månad efter den kom heh. (Är ju lite out of the loop asså!) Men det var tur för den innehåller en del intressant info om Jorvik och även en karta. Jag älskar platser och kartor, så naturligtvis kikade jag lite extra på denna och lade märke till några grejer.


Det finns en liten ikon för Forntornet/Fornkungens väg eller vad det heter. Har nästan glömt namnet eftersom det försvunnit från spelkartan för länge sedan. Detta gör mig glad eftersom det visar att de inte helt glömt bort det. Vi var många som trodde att denna plats skulle öppnas efter Gyllenåsarna, men det hände aldrig.
Det finns lite vägar utplacerade på outforskade områden också. I like it. Det finns även hemstall! det ska dock noteras att det även finns ett stall på Sydhoven här, vilket ju inte stämmer. Så man kan ju ta den här kartan med en nypa salt.

Här är en by + stall i Mistfall.Och ett stall utanför Jorvik City! Inte bara det, även ett ridhus också. (Betyder detta.... att vår spelkarta kanske kommer expanderas till detta område?? :o)


1 kommentar:

  1. HALLÅ OMG JAG MÅSTE HA DEN DÄR KARTAN I FYSISKT FORMAT, hur går jag till väga? pls im desperate :')))) är det ett specifikt nummer av ss magazine?? Kan jag köpa den på någon speciell plats????

    SvaraRadera