onsdag 24 december 2014

God jul + En liten juleklapp

Då var det då denna tid på året igen, alltså... min SSO-födelsedag! x)
Ja, tillsammans med julen då. Jag skapade mitt första konto Fiona Mcpaw några dagar innan jul 2011 (22:e eller 23:e, det kommer jag aldrig ihåg..) så detta är mitt 3-årsjubileum! Samt min 4:e jul på Jorvik... matte är krångligt ibland. Höhö.

Jag tänkte ta en lite paus från bloggen nu till nyår, men med ett undantag...

Förra året höll jag en liten utlottning här på bloggen, jag tänkte inte riktigt upprepa mig i år utan köra något lite friare, utan riktigt slutdatum typ.

Julklapp från mig, gratis redigeringar! Hur många som helst!
(Hrm hrm, ja, om nån är intresserad av det, haha. Man kan ju hoppas!)

En vanlig rätt okomplicerad redigering tar mig runt 1-2 timmar, och då är det ganska kul också. Jag hinner hur många som helst fram till nyår ;P

Är du intresserad är det bara att skicka en, eller varför inte två av några bra bilder du har från SSO till min mail fionamcpaw@gmail.com. Släng gärna in en kommentar här också, för jag har tydligen en vana att kolla mejlen lite sällan... :s

Det behöver absolut inte vara en julig bild, vad som helst är välkommet!
Utöver att typ, redigerings-måla som jag oftast gör, kan jag tex klippa ihop olika bilder. Vad sägs om ett kollage av alla dina hästar, kanske?

God jul!PS: Om du absolut skulle ha missat det, har Starstable en jul-SC kod - för 200 SC om jag inte minns fel. Koden är HAPPYHOLIDAY.

6 kommentarer:

 1. God Jul!

  Vad generöst av dig att ge ut redigeringar :D <3
  Ska fundera ut lite motiv så jag får återkomma med en beställning senare ;P <3
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åhh! Här är en redigeringsönskning som du får ha kul med: Jag vill väldigt gärna se en redigering med ett gäng renar som busar bland träden i GÅD. I övrigt får du fria tyglar att tolka lite som du vill. x)

  SvaraRadera
 3. Och höll på att glömma, GOD JUL! :D

  SvaraRadera
 4. Har skickat ett mail till dig nu med mina referensbilder och motivet jag vill ha :D <3

  SvaraRadera