onsdag 5 mars 2014

En trevlig liten uppdatering

(Jag, ehem, sa ju nyss att jag inte skriver mycket om uppdateringar i mitt förra inlägg... Vi säger att jag gillar att vara motsägelsefull! Vilket jag gör förstås... ;)

Nu är jag superglad för att i denna uppdatering trillade det in en massa nya tävlingskläder. Speciellt skor, vi fick en hel drös med sådana. Fast jag är lite tveksam till de där "basketkängorna". Färgerna är snygga men de ser så breda ut... jag hade definitivt föredragit om de kommit i den gamla käng-modellen som finns i SSO.

Det var även en ny sorts "bonus"-kombo, med +4 Rida och +4 Kommando vilket är awesome, vem behöver en massa extra Hoppa egentligen?

Därav köpte jag nya svarta ridskorna på stört utan betänketid, de känns som en rätt självklar grej att ha i garderoben. Vilket resulterar i att min karaktär får gå barbent mellan byxa och skor... Nåja allt kan man inte få, inte i SSO iallafall. (Det hade varit såå mysigt att sätta ett par goa ridstrumpor där liksom.)Sen märkte jag en grej med de två nya sminkningarna också, nämligen att vårt ansikte får en annan form i dessa. Det mest uppenbara är att munnen är formad mer i ett leende, men även näsan är något större och bredare. Det andra sminket hade även högre och målade ögonbryn. Nu jämför jag ju förstås bara på mitt ansikte, vem vet - de andra ansiktstyperna kanske ser annorlunda ut i detta smink.


Just denna grej får mig att undra om det kommer mer förändringar i framtiden, valbara som smink förmodligen, så att vi kan skräddarsy våra karaktärer som vi vill. Jag är inte så förtjust i ett permanent leende dock, jag skulle hellre ha någon sort emotes i spelet som gör olika miner eller rörelser när man har lust för det.Jag är inte heeelt övertygad om placeringen av denna nya shop. Jag menar, varför en tält(hihi, hopfällbar)shop mitt på en "parkering" istället för en mer permanent shop som det finns massa tomma av runt om i Jarlaheim? Till exempel här...


Jag älskar denna gränd. Men det kanske finns en tanke bakom varför det inte har öppnat något här än, förhoppningsvis är det reserverat för något alldeles speciellt. Jag ser fram emot storverk på denna mysiga plats...

2 kommentarer: