tisdag 13 januari 2015

Pink Bullets söker nya bullets

Ojoj, här var det klubbreklam! Nejmen. Vi i klubben har tillsammans kommit överens om att vi vill ha in nya ansikten i klubben, nya skoj människor är alltid kul. Och att annonsera ut i global är ju ingen populär idé... (längtar fortfarande, efter all evighet, efter en annonstavla eller klubbsökningsfunktion... suck.)

Pink Bullets (Server 1/Air Star!) är nog en klubb som de flesta andra klubbar. Vi har event ofta, en fräsig klubboutfit och en egen poängjakt för skojs skull varje månad inom klubben. Vi har en blandning av olika åldrar, allt från 13 år som är vår nedre gräns upp till en hel del vuxna spelare. Utöver det är vi en väldigt stabil klubb. Klubben har funnits ungefär 1,5 år nu och jag själv har hängt med ända sen dess. Många andra i klubben är också gamla välbekanta ansikten, men nya tillskott är alltid välkomna och blir ofta snabbt en i gänget. Klubben är inte jättestor så andan är ungefär så att alla känner alla, och alla hinner med att prata.

Som sagt, vi har event ofta så man kan vara en riktigt aktiv klubbare, vissa verkar dock lite skrämda över det här och känner att de inte kommer hinna med. Det är förstås inget att vara orolig över, och det finns inget krav på att hänga med oss varenda dag. Det nedre kravet på aktivitet är ungefär 2-3 event i månaden. Alla är välkomna att hålla egna event, oavsett om man har någon erfarenhet av det eller ej. Klubbmöten har vi en gång i veckan där kommande saker tas upp, idéer diskuteras och alla får delta i formandet av klubben. Vi har även en facebookgrupp där vi umgås och delar SSO-livet.

Kika gärna runt på Pinkbullets.weebly.com för att se vilka vi är och vad vi har för oss!
Om någon är intresserad av att gå med går det bra att breva på SSO till mig eller någon av klubbledarna som står på hemsidan. :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar